Barn 47 - Evenementenlocatie

Bedrijf
Barn 47
Contact
https://barn47.nl/
Locatie
Poeldijk
 
Branch
Evenementenlocatie
 
reserveringen@barn47.nl
Stijl
Foodhal - Industrieel
Interview met
Claire Engel
Sinds
2018

DE nieuwe trouw locatie van Den Haag en Westland! Barn47 is met haar unieke uitstraling ook een bijzondere locatie voor jullie bruiloft. Van het begin tot het einde kunnen we alles voor jullie verzorgen. Met onze aparte zaal Club47 kan een besloten feest gegeven worden. Naast het feest en culinaire wensen, kan ook de ceremonie zelf bij Barn47 gehouden worden.

Je eigen club! @barn47 Poeldijk Westland

Zelf getrouwd?

Jazeker

Wat betekent trouwen voor jou?

Een verbintenis met je geliefde

De intentie naar elkaar uitspreken om alles wat het leven met zich meebrengt met elkaar te delen en te doorstaan op een liefdevolle en respectvolle manier.

Trouwen en feesten op 1 locatie

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Sunshine van Raoul Midon

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

NIKS, dus ik zou het graag nog eens over willen doen, maar dan dus weer precies hetzelfde op Ibiza en vervolgens een feest hier in Nederland.

Goed eten

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Dat ik alle mogelijkheden van Barn47 met jullie deel en een leuke rondleiding geef. Proef de sfeer en ambiance van onze prachtige locatie. Daarnaast tijdens het proces ben ik iemand die altijd snel reageert, secuur te werk gaat en vele tips and tricks met jullie deel.

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Service van A tot Z

Ik bied vanaf het eerste moment een luisterend oor voor al jullie wensen, vervolgens probeer ik direct mee te denken hierin, daarnaast werk ik heel secuur en ontvang je altijd een snelle reactie. Jullie wensen omzetten in een dag om nooit meer te vergeten, dat is mijn doel. Daarnaast helpt mijn jarenlange ervaring hier natuurlijk ook bij.

Even een lekker hapje tussendoor

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Foodhall Industrieel

Gastvrij, sfeervol, hip en trendy, foodhall, industrieel, heerlijke keuken met tal van mogelijkheden.

De voordelen van het organiseren van je huwelijksdag bij Barn47 nog even op een rij: Jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften - Alles op 1 locatie mogelijk (van ceremonie tot diner tot het feest) - Denken altijd met jullie mee - Hoog serviceniveau - Goede prijs/ kwaliteit verhouding - Feest mogelijk van 40-1400 personen - Goede bereikbaarheid - Slechts max. 20 minuten van Gemeentehuis Den Haag en alle deelgemeenten van Westland - Gratis parkeergelegenheid - Bereikbaar met OV - Eigen trouwdecoratie in overleg mogelijk

Proost op jullie trouwplannen

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Verdiep je in de mogelijkheden

Neem de tijd om te bepalen wat je wilt. Er zijn op dit moment zoveel verschillende mogelijkheden qua locaties, ceremonies, diner, vervoer, bruidskleding, feesten etc. etc. Probeer hierin genoeg dingen te proeven, zodat je zeker weet dat je de juiste keuzen maakt. Wij zien een tendens dat bruidsparen graag alles op 1 locatie willen. Zo kun je een bepaalde sfeer juist alleen maar gemakkelijker verder uitbouwen, zodat deze als een rode draad door jullie dag loopt.

Een unieke trouw locatie in het Westland