Bloesem Fotografie - Bruidsfotograaf

Bedrijf
Bloesem Fotografie
Contact
http://www.bloesemfotografie.nl/
Locatie
De Lier
 
Branch
Bruidsfotografie
 
info@bloesemfotografie.nl
Stijl
Romantisch, creatief, sfeervol
Interview met
Jenny van der Stok & Mariëlle de Boer
Sinds
1 oktober 2018 samen!

Wij zijn Jenny en Marielle en onze passie is fotografie. Wij kennen elkaar van een eerdere baan in de fotografie en na een aantal jaar kwamen wij er achter dat onze stijl van fotografie erg overeenkomt. We ontdekten dat als wij samenwerken, dit een hele goede combinatie is en elkaar aanvullen. Allebei hebben oog voor details en vinden het ontzettend leuk om met mensen te werken. Wij gaan altijd voor het perfecte plaatje.

Al jaren werkzaam in de fotografie, maar vanaf 1 oktober starten we officieel sámen met ons bedrijf!

Jenny en Marielle zijn samen Bloesem Fotografie

Zelf getrouwd?

Jenny heeft een geregistreerd partnerschap maar haar wens is om nog een keer ‘echt’ te trouwen. Marielle is al meer dan 10 jaar samen met haar vriend maar niet getrouwd.

Romantisch

Wat betekent trouwen voor jou?

De liefde naar elkaar uitspreken en delen met de belangrijkste en meest dierbare mensen om je heen!

Op je gemak voelen

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Marielle: ‘Gold Dust’ van Jonathan Jeremiah Jenny: ‘Perfect’ van Ed Sheeran

Wat zou je zelf willen veranderen aan je eigen trouwdag?

Jenny: Mijn geregistreerd partnerschap vierde wij klein met wat familie en vrienden maar ik heb toch echt de wens om zelf in die mooie jurk te shinen en dat onze twee kinderen dit ook mee mogen maken. Een persoonlijke ceremonie op het strand en aansluitend een heerlijke BBQ met al onze vrienden en familie.

oog voor detail

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Twee gezellige en enthousiaste bruidsfotografen

Twee gezellige en enthousiaste bruidsfotografen die er zin in hebben om jullie mooiste dag vast te leggen! We komen uiteraard eerst langs voor een gezellig kennismakingsgesprek en denken graag mee over de dagplanning, de mooiste fotolocaties en eventueel de styling van jullie dag. Tijdens jullie bruiloft zijn we er – zo onopvallend mogelijk - om alle mooiste, meest emotionele momenten zo ongedwongen mogelijk vast te leggen. Van aankleden tot de first look, tot de ceremonie en het aansnijden van de taart. En natuurlijk krijgen jullie binnen een dag na de bruiloft al een sneak preview van ons!

sneack preview

een dag na de bruiloft al een sneak preview van ons!

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

We besteden veel aandacht aan de details en aan emoties. Juist omdat we samen zijn, kunnen we álle bijzondere momenten van verschillende kanten vastleggen. We inspireren elkaar en brengen elkaar op ideeën. En twee paar ogen zien meer dan één! Met onze foto’s vertellen we samen het verhaal van jullie dag – persoonlijk, ongedwongen en vol liefde!

details

creatief

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Creatief – betrouwbaar – aandacht voor sfeer en details – vol inspiratie -

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Wij zijn een beginnend bedrijf en hebben tot nu toe twee bruiloften mogen vastleggen, bijzonder was dat dit twee zussen waren waar bij wij allebei de foto’s mochten maken.

sfeervol

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

op je gemak voelt

Volg je gevoel bij een bruidsfotograaf, wat belangrijk is, is dat je je goed op je gemak voelt. Een bruidsfotograaf is tenslotte de hele dag aanwezig op jullie dag. Bezuinig niet op een goede fotograaf, je trouwt maar een keer en jullie hebben de rest van jullie leven plezier van de foto’s.