Denise Schilderman Fotografie - Bruidsfotografie

Bedrijf
Densie Schilderman Fotografie
Contact
https://www.deniseschilderman.nl/
Locatie
Wateringen
 
Branch
Bruidsfotografie
 
info@deniseschilderman.nl
Stijl
Intiem, puur, licht, fris
Interview met
Denise Schilderman
Sinds
2017

Een spontane, relaxte ontspannen bruiloft en lifestyle fotograaf. Het vastleggen van bijzondere momenten vind ik het mooiste wat er is. Tijdens jullie mooiste dag en de eerste weken na de geboorte van jullie kleintje. Ik maak gebruik van buiten locaties voor pure foto`s met emotie! Hallo ik ben Denise

mooie momenten moet je koesteren!

Denise Schilderman Wedding Westland

Zelf getrouwd?

In augustus 2017 ben ik zelf getrouwd op het strand bij Zwoel in Hoek van Holland. Een prachtige dag samen met mijn grote liefde waarbij ik de hele dag mocht genieten van alle mooie mensen om ons heen! We waren bang voor slecht weer maar kregen een hittegolf met mensen in bikini op de achtergrond van de foto’s!

up close and personal

Wat betekent trouwen voor jou?

genieten van alle mooie mensen om ons heen

Jullie liefde vieren op een dag waar de liefde tussen jullie centraal staat met allemaal mooie en bijzondere mensen om jullie heen!

Van voorbereiding....

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Op ons eigen trouwdag kwam ik samen met mijn vader aanlopen op de titelsong van Pearl Harbor, ik (en onze gasten) krijgen nog steeds mooie kippenvel bij deze muziek (Pearl Harbor Soundtrack - Tennessee (Hans Zimmer))

kampvuurtjes, marshmallows, foodtrucks en lichtjes in de bomen

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op trouwgebied, nu zou ik kiezen voor een festival bruiloft midden in het bos, kampvuurtjes, marshmallows, foodtrucks en lichtjes in de bomen!

van smorgens vroeg tot s'avonds laat

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Het album wordt bij jullie thuis bezorgd in een mooie bewaardoos.

Om elkaar beter te leren kennen maak ik graag een afspraak om kennis te maken, ik vind het super belangrijk dat wij een klik hebben! Ik ben immers de gehele dag op jullie bruiloft en wil dat jullie op je gemak zijn. Daarnaast ben ik super benieuwd naar jullie liefdesverhaal en plannen. Ik denk graag met jullie mee voor evt. interessante leveranciers en ideeën. Daarna is het wachten op de grote dag en geniet ik vanaf het moment van binnenkomst bij de voorbereidingen! De hele dag leg ik met zorg voor jullie vast en binnen enkele dagen krijgen jullie al een preview met alle foto’s! De keuze voor de foto’s voor het trouwalbum laat ik aan jullie over en met zorg opgemaakt. Het album wordt bij jullie thuis bezorgd in een mooie bewaardoos.

Oog voor Detail

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Een rustige fotograaf met oog voor detail en prettig in omgang. Tijdens de fotoreportage geef ik enkele aanwijzingen maar laat ik jullie vooral genieten van elkaar! Jullie liefde voor elkaar straalt het meest als jullie ontspannen zijn. Ik zorg voor die rust op jullie dag!

Ik zorg voor die rust op jullie dag!

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Vrolijk, oog voor emotie en detail, creatief en ontspannen!

alleen maar oog voor elkaar

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

zonsondergang tijdens de ceremonie

Een ceremonie op het strand, in april! Dit bruidspaar trouwde ’s avonds en alles viel perfect samen met mooi weer en zonsondergang tijdens de ceremonie!

Trouwen aan het strand

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Geniet van alle mooie momenten, vooral van elkaar en de mooie mensen om jullie heen! Ook de voorbereiding is een hele bijzondere tijd en de maanden vliegen voorbij. Tijdens de grote dag vind ik het belangrijk dat jullie genieten en later met een hele grote glimlach terugkijken naar alle foto’s. Maak je niet druk om de fotograaf, je zult later foto’s tegenkomen in de reportage waarvan je niet wist dat die gemaakt zijn!

prachtige foto's van Denise Schilderman