Herinnering in Hout - Trouw Decoraties

Bedrijf
Herinnering in Hout
Contact
Locatie
Naaldwijk - Westland
 
0641495520
Branch
Memorie Boxen
 
Stijl
Stoer, Hout
Interview met
Cynthia Veenman
Sinds
2018

Herinneringen maken! Dat is waar het allemaal om gaat. Daarom huren we een fotograaf in, soms ook een videograaf. We krijgen cadeautjes en willen graag dingen bewaren. Herinnering in Hout heeft hier het antwoord op. Memory boxen. Houten kisten, persoonlijk ingegraveerd die al je herinneringen aan de grote dag bewaren. Saving Memories.

Saving Memories - Houten kist

Zelf getrouwd?

Geregistreerd partnerschap

Wat betekent trouwen voor jou?

Goede muziek, heerlijk eten en drinken

Feesten! Goede muziek, heerlijk eten en drinken en gezelligheid met vrienden en familie.

Trouwkaart op hout gegraveerd

Wat is je favoriete wedding/ love song?

My life would suck without you - Kelly Clarkson

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

We moeten nog steeds een feest geven. Dus dat wil ik graag nog veranderen. Dansen, eten, drinken. Verschillende bandjes afgewisseld met een DJ tot in de vroege uurtjes na borrelen rond een vuurtje. En alles uiteraard in een thema.

Ik ben gek op thema´s

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Een persoonlijk en uniek product. Passend bij jullie ´huisstijl´ Duurzaam en blijvend en snel in levering. Binnen 7 werkdagen leveren is waar ik naar streef.

Het hout blijft hout.

Houten koffertje - Ring Security

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Handmade with love, ik graveer zelf de tekst, afbeelding met de hand in het product. Geen massa productie en voor een ieder uniek. Duurzaamheid, De meeste wedding decoraties gaan de prullenbak in of worden te koop aangeboden. Mijn intentie is dat de Memory boxen op meerder manieren en momenten gebruik kunnen worden. Als enveloppenkist, maar ook als een blijvende herinnering en een leuke huis decor item.

Saving Memories

Saving Memories in 4 maten verkrijgbaar

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Uniek Handmadewithlove

Puur, duurzaam, handmadewithlove, uniek, hout, branden, snel

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Levering aan huis, veelal gaat over de post, maar ik was toch in de buurt en bracht de box dus gewoon even langs. Om gelijk de reactie te horen en te zien. `precies wat ik bedoelde, dan kan ik daar gelijk leuke dingetjes in bewaren en ze liet zien waar ze het in huis ging zetten.

Ook voor de kleinste herinneringen

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Think outside of the box!

Think outside of the box! Net als een huwelijk is het in een relatie geven en nemen. Compromis stellen! En soms moet je dus creatief denken om het een ieder naar hun zin te maken. Gelukkig helpen sites zoals Pinterest hierbij, maar wees niet bang om hulp te vragen aan je leveranciers. Die hebben genoeg ervaring en ideeën!