NON Gastvrijheid - Catering

Bedrijf
NON Gastvrijheid
Contact
https://nonpopup.nl/
Locatie
De Lier
 
Branch
Catering & Events
 
Stijl
Persoonlijk
Interview met
Manon van der Ende
Sinds
2016

Het bedrijf heb ik opgericht samen met Hella in oktober 2016. Toen hebben we een event & cateringkeuken gemaakt in de Hoofdstraat van De Lier. Vanaf december 2016 hebben we daar ook een (tijdelijke) koffiebar geopend, vanaf aankomende oktober openen we onze vaste koffiebar ook in de Hoofdstraat. Sinds de zomer van 2017 zijn richten we ons op Wedding. We vinden het namelijk heel erg mooi om samen met een bruidspaar of weddingplanner een dag helemaal op maat en persoonlijk in te kunnen richten op FOOD & DRINKS gebied, zodat het helemaal bij het bruidspaar past. Dus bv. van alleen de lunch naar het verzorgen van de totale dag op bv. een privé locatie.

Heerlijk hapjes, prachtig gestyled

Zelf getrouwd?

Zelf ben ik niet getrouwd, mijn vriend en ik zijn hele gelukkige fiscale partners ;)

Wat betekent trouwen voor jou?

Trouwen vind ik echt het vieren van de liefde met alle vrienden, familie en iedereen die je lief hebt. Een hele dag een dikke glimlach van oor tot oor, dat staat hier wel symbool voor vind ik.

genieten van het moment en het samen zijn

Borrelhapjes en voorgerecht

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Oe dat is lastig, ik ken heel veel mooie plaatjes. Het zijn denk de plaatjes waar je écht een mooie herinnering aan hebt en die je een speciaal gevoel geven. Ik denk niet dat veel mensen die plaatje kennen of misschien vinden ze deze wel een gekke keuze. Maar ik vind “Walking on a dream” van Empire of the Sun echt een van de fijnste platen die ik ken. Ik ben al gewoon vanaf het moment dat de plaat uit kwam verliefd op die plaat haha. Als het liedje waar dan ook voorbij komt staat de wereld even stil en kan ik écht even genieten van het moment en het samen zijn. Heerlijk toch?!

Sweets

Hoe zou je, je eigen trouwdag voorstellen?

Ontzorgt

Ik vind dat een trouwdag vooral ontspannen / ontzorgt moet zijn en dat je die dag nergens over na hoeft te denken, zodat je lekker kunt ontspannen en kletsen met iedereen die er is. Laat vooral anderen doen waar ze goed in zijn en zorg dat je op de juiste locatie óf de juiste mensen om je heen hebt om dat te regelen. Een trouwdag is al kostbaar genoeg, maar dat is één van de dingen waar ik 100% niet op zou bezuinigen. Als een dag soepel loopt en voor jullie ontspannen is om goed te genieten, dat vind ik het allerbelangrijkste”

Alles smaakt beter op een prachtige tafel

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Gecreëerd door het bruidspaar zelf

Bruidsparen kunnen van ons een persoonlijke en op maat benadering verwachten. Wij kijken heel erg wat bij het bruidspaar en de dag past en hoe ze de dag voor zich zien. We kunnen dus alleen een lunch bv. bij de ouders thuis verzorgen dat ze daarna naar een trouw locatie gaan, of soms doen we de gehele dag van A-Z verzorgen op een privé locatie (bv. een oude kas). Hierdoor is tot nu toe elke bruiloft die wij hebben mogen verzorgen totaal anders, wat weer enorm gaaf is omdat het écht de dag is die het bruidspaar zelf heeft gecreëerd en ingevuld.

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

wij werken op basis van hoe jullie het voor je ziet

Wij drinken een lekker koffietje in onze koffiebar of bij het bruidspaar op locatie en dan leren we jullie kennen, wat jullie leuk vinden, wat jullie lekker vinden én wat jullie idee van gastvrijheid is. Op basis hiervan gaan wij dan een voorstel maken dat helemaal bij jullie past. We werken dus niet op basis van wat wij kunnen bieden, maar eigenlijk alleen op basis van hoe jullie het voor je zien

Je lievelingsgerecht tijdens je bruiloft, want jullie bepalen het menu

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Gastvrij tot in de detail, Uniek en Heerlijk eten

Wij werken eigenlijk op alle plekken die je je kan bedenken. Wij zijn een koffiebar, verzorgen catering, events én weddings. Eigenlijk doen we alles dus wat met gastvrijheid te maken heeft. En dat vinden we ook zo leuk. We gaan koffie drinken, bespreken de wensen en op basis daarvan gaan we aan de slag. Elk feestje, elke gast is anders, en om die met een glimlach rond te zien lopen. Dat is toch fantastisch! We vinden dit dan ook heel erg belangrijk bij bruiloften, van mooi glaswerk tot een menu helemaal op maat samenstellen met het bruidspaar totdat ze helemaal blij zijn, iets gavers is er toch niet”

tot in de detail

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Er komt zoveel emotie bij kijken

Haha nou eigenlijk vind ik elke bruiloft wel heel bijzonder. Of het alleen de taartentafel is of de gehele dag, iedereen is zo dankbaar en er komt zoveel emotie bij kijken. Vaak krijgen we ook al de trouwkaart vooraf of bv. achteraf een leuke foto, dat is echt bijzonder gaaf en dankbaar. Kort geleden hebben we ook de gehele bruiloft van goede vrienden mogen verzorgen en maak dan maak je alles nog intenser mee, dat vind ik toch ook wel heel bijzonder”

Op elke locatie!

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Net wat jullie zelf willen op jullie dag

Blijf dicht bij jezelf, kijk welke dingen jullie kenmerken en neem dat mee in bedenken van jullie dag, én het belangrijkste: geniet!! Het hele ‘proces’ voorafgaand aan de bruiloft is zo gezellig, eten met vrienden / ceremoniemeesters, de jurk uitzoeken. Dat zijn toch wel hele bijzondere momenten en het gaat verder dan die ene dag. Er is ook zoveel mogelijk op het gebied van trouwen, dus denk ook vooral out of the box. Je kan ook je eigen trouw locatie creëren bijvoorbeeld. Natuurlijk komt daar gigantisch veel bij kijken. Maar er is op veel ‘onmogelijke’ locaties dus ook écht veel meer mogelijk dan je denkt. Een bruiloft zoals nog niemand anders die gehad heeft op een unieke locatie én in een unieke setting. Denk aan een kas, een gave loods, jullie eigen schuur, maar je kan natuurlijk ook gewoon denken aan een achtertuin. Dus jullie moeten gewoon lekker kijken hoe jullie het zelf voor je zien. Wil je hele je bruiloft zelf creëren of voel je je fijner bij een gevestigde trouw locatie. Net wat jullie zelf willen op jullie dag :)

(fotocredits: Sylvana Lansu)