Real Wedding - Arjan & Yvonne

Hierbij laten we bruidsparen aan het woord die in het Westland zijn getrouwd. Westlanders die zijn getrouwd - Of Westlanders die in het Westland zijn getrouwd. Ze vertellen hoe hun dag is geweest, welke leveranciers ze hebben gekozen. Geven Tips aan toekomstige bruidsparen. Vertellen het mooiste moment en misschien ook wat ze anders zouden willen doen. Uiteraard met wat foto’s en/of film. Arjan en Yvonne bijten het spit af. Ze trouwde in Naaldwijk op 6 april 2018

Arjan en Yvonne bij hun trouwlocatie - de oude kerk Naaldwijk

Even voorstellen

Arjan en Yvonne.

Wijnimporteur (Grapewine) en eigenaresse Schoonheidssalon/ webcopywriter. (SalonVon) We wonen in Naaldwijk. Arjan is Westlander in hart en nieren. Ik ben Import uit Twente, sinds 2 jaar. Geen kinderen. Wel een hond. Jack Russel Joep.

Trouwdata:

6 april 2018

Hoe ging het huwelijksaanzoek?

We waren in Gran Canaria om het 35 jarige huwelijk van mijn ouder te vieren. Ik kom al mijn hele leven meerdere keren per jaar op het eiland maar ik was nog nooit bij de Roque Nublo geweest. Een bijzonder mooie plek middenin een prachtig natuurgebied. Wij hadden die dag een auto om het eiland te bezichtigen en een wandeling/klim te maken naar die bijzondere plek. Toen we bij de steen aankwamen tussen de wolken op 1.813 meter hoogte, vroeg hij mij ten huwelijk.

Kunnen jullie uitleggen waarom jullie voor de trouwdata hebben gekozen, of was het de locatie die voor jullie bepalend was?

Deze datum gekozen zonder aantoonbare reden. Gewoon omdat we een datum moesten prikken. Toevallig was het ongeveer 2 jaar na onze eerste date. Arjan belde de trouwafdeling ook echt met de tekst: “Hoi, ik wil graag even een datum prikken voor ons huwelijk. We kijken meteen ook zelf ff in de agenda hoor…” De locaties hebben we gekozen omdat we een huwelijksdag wilden met zo min mogelijk hessel. Lekker alle locaties bij elkaar in de buurt. De Oude kerk dus (Omdat het nieuwe gemeentehuis en het heilige geesthofje ons niet aanspreekt) en Bij5. Daar komen we gewoon erg graag. En weet je wat tof is; we zitten graag op t plein te borrelen, zo worden we wekelijks aan onze dag herinnerd.

zo min mogelijk hessel!

Hoe was jullie dag? Hoe zag de dagindeling eruit?

Onze dag was fantastisch. Als ik het over zou mogen doen, zou ik het precies zo doen. Lekker ongedwongen en gezellig. We hebben s ochtend samen koffie gedronken en om 11.00 uur druppelden wat gasten binnen (behalve jij aka Cynthia Veenman, jij was uit enthousiasme te vroeg 😉) Om 14.30 uur begon de ceremonie. We hadden daarna een borrel met veel champagne, waarbij de gasten ook konden sabberen (onze hobby). Vervolgens begon de gezellige avond met nog meer champagne, lekkere wijnen en walking dinner met 10 gangen.

We hadden vooraf trouwens bedacht dat we om 23.00 uur wel klaar zouden zijn. Mede omdat we de volgende ochtend om 7.00 uur moesten wakker worden om lekker op vakantie te gaan. Toch besloten we nog met een klein clubje naar de kroeg te gaan voor een borrel. Gewoon, in ons trouwpak/trouwjurk. Cadeaus hebben we in houten kisten meegesjouwd, door het dorp heen. Om 2.30 uur sloot de kroeg, en kregen we honger. Een broodje shoarma met een koud ijsthee was de afsluiter van de dag. Fantastisch!

Het bruidspaar arriveert bij de trouwlocatie onder applaus van vrienden en familie

Wat wilde jullie uit de trouwdag halen en is dit gelukt?

Wauw, dat is ZO GOED gelukt!

Iedereen aan de wijn! Of in ieder geval samen genieten van goede wijn en heerlijk eten met de mensen die ons echt lief zijn. We wilde zelf vooral een ontspannen dag hebben die echt bij ons past. En waarbij we ook zelf van seconde tot seconde ook konden genieten. En we wilden dat de gehele dag, van sokken, de foto’s tot jawoord, bij ons zou passen. Geen stijf en traditioneel gedoe dus. Wauw, dat is ZO GOED gelukt!

Proost!

Wat was jullie mooiste moment?

Moeilijk. De hele dag bestond uit een aaneenschakeling van mooie, gave, emotionele en bijzondere momenten. Het moment dat Arjan mij voor het eerst zag vind ik er een om te benoemen. We hadden daar vooraf helemaal niet bij stil gestaan. Dus al la minute besloten we dat we dat met z’n tweetjes wilden beleven. Dat was een tip van jou, waar ik je nog altijd dankbaar voor ben!

OJA! En het moment waarop ik zag en besefte dat al onze lieve vrienden/familie met elkaar mengden en echt een gezellige avond met elkaar hadden!

Wat was jullie trouwliedje(s)?

Ik werd door mijn vader naar Arjan gebracht in de kerk met het liedje: Sweet child of mine van Guns and Roses, gewoon omdat het zo’n vét intro heeft. Tijdens de champagne borrel hadden we bedacht om de muziek van Bueno Vista Social Club te draaien. Maaruh; in de hoes bleek een DVD van Seks and the City te zitten. De ceremoniemeester vond ergens in de muziekkast van de kerk een cd met zoete romantische muziek; ook goed!

De spotify playlist hebben we samen in de maanden voorafgaand samengesteld met allerlei muziek.

Vader Dochter momentje

Heb je Tips voor aanstaande bruidsparen?

Be cool.

Doe het op jouw manier en laat je niet gek maken door allerlei verwachtingen van mensen om je heen. Onze outfit, onze gastenlijst, onze dagindeling….alles hebben wij op onze manier gedaan. En ik raad dat iedereen aan. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen te werken met bekenden. De fotograaf is een goede vriend van ons. Jij bent mijn vriendin 😉 en alle anderen kennen we ook persoonlijk. Zelfs de ambtenaar is een oud-docent van mij. Dat gaat natuurlijk niet altijd, maar persoonlijker ga je het niet krijgen.

Die glimlach zat erop van smorgens vroeg tot s'avonds laat

Leveranciers: