Salon Von - Beauty

Bedrijf
Salon Von Naaldwijk
Contact
https://www.salonvon.nl/
Locatie
Naaldwijk - 's Gravenzande
 
06-55224773
Branch
Schoonheidssalon
 
https://www.salonvon.nl/prijzen--boeken.html
Stijl
Natuurlijk
Interview met
Yvonne van der Pot
Sinds
2017

Salon Von Naaldwijk staat voor: - No fake - Be real - Be you In mijn schoonheidssalon kun je terecht voor je nagels, je wenkbrauwen en je wimpers. En welke behandeling je ook kiest, deze heeft altijd drie gelijke pijlers: natuurlijke schoonheid, natuurlijke producten en natuurlijk resultaat. Dus geen acryl, lijm of wimper extensions, maar enkel zuivere beauty hacks. Laat je nagels stralen door een uitgebreide manicure of luxueuze gel polish die wel twee weken mooi blijft. Omdat dit past bij jouw stijl, omdat je een uurtje wilt ontspannen of omdat je een bruiloft hebt van je liefste vriendin.

Yvonne van der Pot

Zelf getrouwd?

Ja! Al 5 hele maanden. Lees hier het trouw verhaal van Yvonne en Arjan

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Sweet Child of Mine van Guns ‘n Roses. Omdat het intro van dit nummer fenomenaal is en het daarom óns liedje is. We draaiden het op onze dag en nog steeds ontroeren de snoeiharde gitaren mij 😉

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

de dag had wel 48 uur mogen duren

Niets. Het was ongedwongen en daardoor perfect. Moet ik toch iets antwoorden; dan had de dag in plaats van 24, wel 48 uur mogen duren.

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Kopje koffie, thee - glaasje wijn. Gastvrijheid bij Salon Von

natuurlijke schoonheid

Ik geloof in de natuurlijke schoonheid van elke vrouw. Dus welke behandeling je ook kiest, deze heeft altijd drie gelijke pijlers: natuurlijke schoonheid, natuurlijke producten en natuurlijk resultaat. Dus geen acryl, lijm of wimperextensions, maar enkel zuivere beauty hacks zoals bijvoorbeeld een mooie gelpolish, een wimperlift of ontharing met suikerpasta.

Wenkbrauwen - Wimpers - Nagels

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Ik kies er bewust voor geen acryl nagels of wimperextensions aan te bieden omdat ik vind dat elke vrouw te mooi is om lijm op te plakken. Daarnaast is een bezoek aan mijn salon ook een momentje voor jezelf. Met een goed gesprek (of juist even helemaal geen gesprek), een fijn muziekje en een kop koffie/thee of een glas bubbels als je daar trek in hebt.

Salon Von Naaldwijk staat voor: - No fake - Be real - Be you

Prachtige nagels op je trouwdag, onmisbaar

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Gastvrij, ongedwongen, natuurlijke schoonheid, no nonsens.

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Jij kan toveren, ik lijk wel een prinsesje

Op mijn eigen bruiloft: Het moment dat ik al onze lieve vrienden en familie bij elkaar zag staan bij de kerk waar wij trouwden. Er was op dat moment geen betere plek op de wereld. In de salon: na het plaatsen van een wimperlift keek een dame in de spiegel en zei: “Jij kan toveren, ik lijk wel een prinsesje”. Hoe schattig!

French Manicure - Babyboom - Ombre - Met een beetje Shine and Sparkle. In de kleuren die jij wenst

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

straal, be cool en wees jezelf

Trek je niks aan van de (onuitgesproken) verwachtingen van de mensen om je heen. Het is heel bizar om te zien hoe de dynamiek is rondom het bruidspaar naarmate de dag dichterbij komt. Mijn advies: Het is jullie dag: straal, be cool en wees jezelf.

Bruidsnagels - Salon Von Naaldwijk - 's Gravenzande